keskiviikko 28. marraskuuta 2012

kohti ratsunoppeja !

Tuhansia kokeita takana ja kaksi jäljellä, sitten palataan taas normaaliin postaustahtiin !

Tänään kuitenkin koitti päivä, jolloin Roopen kanssa aloin tosissani suunnitella ratsunoppien alkamista. Pian 2,5 vee orhi on kovin tyytymätön tämän hetkiseen liikuntamääräänsä, varsinkin kun kiireinen omistaja sitä niin huonosti ehtii toteuttamaan. Pimeä vain tulee liian aikaisin, ettei kärryjen eteen ehdi varsaa valjastaa.

Niinpä heitin tänään "varsalle" satulan selkään ja kipusin ensiksi mahalteni kyytiin. Näinhän olen jo kerran aiemmin Ropsua totuttanut, eikä lapsi tälläkään kertaa reagoinut painoon millään lailla. Rohkeana ajattelin sitten suoraan nousta selkään. Jakkaran päälle ja jalka Roopen selän yli ja kyydissä oltiin. Tuhansia kehuja möllöttävälle varsalle ja alas selästä. Siinä sitä tunsi jälleen työnsä kaiken vaivan arvoiseksi.


Nyt ostoslistalle uusi ja sopiva satula ja ehkä sitten ehditään ruveta vähän lenkkeilemään selästä käsin, ihan käyntiä tosin. Tulisi nyt edes vähän lunta jotta valostuisi, eikä pimeä tulisi jo puoli neljältä..

6 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Siitä se lähtee!!! :)

Tiia kirjoitti...

Wau :) miksen ymmärrä et mistä kohtaa tuo kuva on otettu..? :D

janette kirjoitti...

ompas roope vaan niin saman näkönen kyllä oikeesti Pojun kanssa :D hienoja poikia molemmat !

emilia kirjoitti...

Tiia se on siitä Roopen karsinan ovelta :D

ja Janette onhan ne, vielä kun Roopella ois valkosta enemmän naamassa ni ois aika kloonit :)

Anonyymi kirjoitti...

hienosti olet pärjännyt varsojesi kanssa! mielestäni varsin esimerkillisen suunnitelmallista toimintaa koulutuksen suhteen ja monet saisivat ottaa esimerkkiä että hevosten koulutus on syytä aloittaa ajoissa.

emilia kirjoitti...

Kiitosta paljon anonyymille, piristit ehdottomasti päivääni :)!