lauantai 24. marraskuuta 2012

ja kiire jatkuu :(

Kuten olette huomanneet, tälläkin viikolla postailu on ollut vähäisellä. Näin tulee käymään myös ensi viikolla, mutta sitten tähän koeruuhkaan ja koulupanostukseen tulee tauko ja ilahdutan enemmän teitä ! Osasyy tähän postailun harvuuteen on myös se, että bloggerin kuvatila meni täyteen ja photobucketin kautta lataaminen ei hirveästi innosta..

Keskiviikkona oli jo hämärää kun pääsin hevosia liikuttelemaan, joten rakensin ainoaan valaistuun ja hyvään kohtaan pienen irtohypytyskujan. Lyhythän siitä tuli ja vähän erikoinen, mutta kyllä siinä molemmat varsat hyppäsi ! Roope oli hieman yli-innokas ja sinkoili turhan paljon, mutta hyppäsi erittäin hyvin ! Korkeuksia en muistanu mitata, mutta haettiin ensin askeleita pienellä esteellä ja etupuomilla ja lopuksi otettiin muutama hyppy noin 70 sentin esteelle. Kun into ei loppunut hyppyjen jälkeen, käytiin vielä hieman liinassa purkamassa virtaa. Ja sitähän riitti ! Lopputuloksena hyytynyt ja hikinen Ropsu, joka tosin oli ihan hyvä asia.
Torstin hypytin narun päästä, koska en saanut lankoja tarpeeksi alas pitelemään riiviötä. Torsti kuitenkin yllätti ja innostui esteitä järjettömästi ja hyppäsi mielettömän hyvin ! Harmi tosiaan kun en muistanut mitata, mutta iso este se oli Torstin kokoon nähden :)

hieno hyppykuja ;D
Tänään tarkoituksenani oli ajaa molemmilla, mutta jouduin siirtämään suunnitelman huomiselle.. Tänään kuitenkin eläinlääkärituttava viereili luonamme hammashoidon merkeissä. Molemmille apinoille vähän rauhoittavaa ja suutarkistus. Roopella olikin jo enemmän piikkejä, mutta ne saatiin hyvin hoidettua pois. Torstilla purukalusto oli hyvässä kunnossa, yläpuolella tosin kulmahampaat olivat turhan piikilliset joten niitä hieman rasputeltiin.

Roopen maha meni jokin aika sitten vielä huonompaan suuntaan, joten ollaan nyt siirrytty hetkeksi kokonaan kuivaan heinään. Toivottavasti nyt tulisi vihdoin ne pakkaset niin pääsisi tästäkin..

Ropsun ihastuttava purukalusto. Yksi tippunut hammas ja viereinen tipahtaa näköjään lähiaikoina.
hullu mikä hullu...
ps. huomatkaa uusi välilehti !
pps. joku päivä voisi vaikka ulkoiluttaa pitkästä aikaa kameraa ?!

Ei kommentteja: