perjantai 16. marraskuuta 2012

Kiireinen bloggaaja ilmottautuu


Viime viikko oli täynnä koulujuttuja ja oikeastaan kiirus jatkuu yhä. Seuraavan parin viikon aikana miuta täällä tuskin ihan hirveästi näkyy, mutta älkää pahoittako mieltänne siitä, yritän nipistää aina välillä jostain vähän aikaa teille lukijoille.

Tehdäämpä pieni tilannekatsaus taas kuluneeseen viikkoon.
Keskiviikkona ajoin Roopella hieman hämärässä heijastimien turvin. Suorastaan katastrofiaiheet, nuori hevonen kärryjen edessä kapella hiekkatiellä, jossa autoja voi tulla vastaan, ja vielä hämärällä ! Vaan mitä tekee Roope ? Käyttäytyy jälleen kerran erittäin mallikkaasti ja kulkee koko lenkin tasaista hölkkää.

Eilen Roopella alkoi psylliumkuuri, jota mennään nyt viikko. Toivottavasti päästään sillä nyt näiden mahaongelmien yli.


Tänään ajoin Torstilla. Poni oli yllättävän virkeä, tosin viime liikutuksesta olikin taas jo kulunut aikaa luvattoman paljon. Erääseen ylämäkeen poni suorastaan sinkosi laukalle ja siitä olikin sitten hieman ongelmia hidastaa, mutta muuten Torsti käyttäytyi myös oikein hyvin.

Hmm mitähän vielä ? Eläinlääkärin pitäisi tulla tässä muutaman viikon sisään tarkistamaan molempien heppaisten suukit, ja epäilempä että Torstilla sieltä jotain sanottavaa löytyy. Mutta katsellaan.

Huomenna koitan ehtiä naputella ne blogiarvostelut bannerien tekijöille, malttakaa siis. Ohjelmassa olisi myös Roopella ajoa.

ps. Ulkoasu muuttui jokunen päivä sitten, mitä tykkäätte ?

hyvin iloinen Torsti... :D

4 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

erittäin järisyttävän huisi ulkoasu! :3

Anonyymi kirjoitti...

videopostaus koska yli sata lukijaa C;

Anonyymi kirjoitti...

oikeestaan reippaasti yli sata koska nyymejä yli 50 ;)) NytArvonta tai isooo viseopostaus. Tai kummatkin :DDD

emilia kirjoitti...

Reetalle kiitokset !!

Arvontaa en pysty järjestämään ikävä kyllä mutta se videopostaushan tässä on ollut suunnitteilla, joten katsotaan josko yllättäisin joku päivä ;D