lauantai 10. marraskuuta 2012

Peruskuulumisia

EILEN. Kävin ajamassa Roopella. En kerennyt viikolla liikuttamaan apinavarsaa kertaakaan, joten arvatakkin saattaa, että virtaa riitti. Ravailtiin jonkin verran ja käytiin vähän pellolla tarpomassa. Kotiinpäin mennessä kärryjen edessä olikin jo suhteellisen rauhallinen varsu, hyvä niin. Poispäin tullessa olikin jo hämärää, vaikka kello oli vasta puoli neljä :( ärsyttää.

TÄNÄÄN. Ajoin vuorostaan Torstilla. Torstin ajaminen on nyt ollut vähän tauolla, koska en kovalla pohjalla ole sillä uskaltanu mennä kun kaviot on vähän kuluneet. Nyt kuitenkin lumen päällä on hyvä köpötellä. Torsti oli perus itsensä, rauhallinen ja hyytyi kotiinpäin tullessa. Hassu poni :)

Roopen kanssa lenkkeiltiin maastakäsin, sillä halusin tarkastaa erään maastolenkin kunnon. Eipä sinne kärryillä pääse, mutta ehkä sitten ratsastuslenkkinä sitä päästään käyttämään. Roope oli kuitenkin alkumatkasta hieman hermojaraastava, maastakäsittely kun on taas vähän jäänyt.. Pienten keskustelujen jälkeen matka jatkui kuitenkin suhteellisen rauhallisesti, mitä nyt uusi paikka laittoin Ropsun hieman jännittämään.


ps. tervetuloa kaikki uuudet lukijat :) !

Ei kommentteja: