tiistai 14. elokuuta 2012

Arjenpaluu ja Humulla ajoa

Onpa viime postauksesta taas kulunut jo monta päivää :D ! Koitan nyt siis mahduttaa kaikki asiat samaan postaukseen, varautukaa pitkään tekstiin !

Sunnuntaina lekuri kävi rokottamassa kaikki heppaset, isot pojat käyttäytyi oikein mallikkaasti, Torstin piti vähän hyppiä syliin kun piikki tökättiin. Lekuri kuitenkin kehui kilttejä poikia :). Sunnuntai ja maanantai sitten vaan jumitettiin, rokotuksen jälkeen kun pitää aina vähän lomailla.

Tänään kipaisin hakemaan Humun laitsalta ja laittelin sille kärryt perään. Humulle oli ylitsepääsemättömän vaikeaa pitää korvahuput päässä, pään ravistelu oli ihan järkyttävää ja jatkuvaa joten en niitä uskaltanut ajolle laittaa, eipä tuo kyllä pelännytkään vaikka kärryt vähän kolisi. Talutettiin alkumatka kahta puolta, vähennettiin sitten yhteen taluttajaan kun hyppäsin itse kyytiin ja varmistin että avut toimii. Käännöksen jälkeen iskä sitten laski narun kokonaan irti ja ajoin poijjalla ekaa kertaa ihan yksin ! Hienosti onnistui pysähdykset ja lähdöt ja muutkin :)


ajokuvia en nyt saanut, koitan torstaille saada !
Aikataulutuksista sen verran vielä loppuun, että Humu on näillä näkymin palaamassa kotiin tämän viikon lauantaina. Se tietää sitä, että Roope ja Torsti alkaa viettämään pikkuhiljaa yöt karsinoissa ja pääsee sitten päiviksi laitumelle jos ehdin ennen koulun alkua ne sinne raahaamaan. Torstin kanssa koitetaan saada perusrutiinit kuntoon, siis riimun laitot, suitset, jalkojen nostot, kiinniolo, ruokinta ilman tunkemista yms.. Roope saa kunnon maastakäsittelyn tehoviikon, sillä varsanäyttelyt vain lähestyvät !
  Koulujen alku tietää myös sitä, että koneelle jää vähemmän aikaa. Ensimmäinen jakso on onneksi aika helppo, joten ehdin paljonkin iltaisin, mutta loppuvuoden postausväli saattaa vähän harventua.
  Huhhui, olikohan tässä kaikki ?

Ei kommentteja: