lauantai 11. elokuuta 2012

Roope matkustaa

Ropsu ja 3 numeroa viruneet korvat.. :D
Tehtiin tänä aamuna vähän yllärilähtö lähikentälle. Mukaan tälläkertaa vain Roope ja tarkoituksena ihan vain testailla käytöstä. Valtakunnallisen varsanäyttelyn osallistujalistat yms. ohjeet julkaistiin tässä pari päivää sitten ja olen harvinaisen paniikissa.. Pakko oli lähteä harjoittelemaan :D

Alkuun Roope vähän oreili ja huuteli, mutta käyttäytyi silti _erittäin_ fiksusti ! Kentällä piti yrittää päästä piehtaroimaan ja vähän hillua, mutta pikkuhiljaa rauhoituttiin ja päästiin asiaan :). Ihan vain mentiin kolmiota käynnissä ja ravissa, harjoiteltiin paikallaan seisomista oikeassa asennossa ja sitten paaaaljon ravijuttuja. Pikkupoika käyttäytyi ihan sikahyvin !! Hyvillä mielin sis lähdetään näyttämään naamaa 26. pv Kouvolaan D:

Kotona napattiin vielä Torsti laitumelta ja kopitettiin se. Torsti on siis ollut tasan kerran kopissa ja sen sinne saaminen oli työn ja tuskan takana, joten pakko on vähän harjoitella. Alku ei vaikuttanut kovin lupaavalta, poni iski liinat kiinni lastaussillan eteen, mutta pienen suosuttelun jälkeen Torsti kiipesi kyytiin kuin vanha tekijä :). Palkkioksi leipää ja pakitettiin pois, tästä on hyvä jatkaa !


hurrjasti kasvanut tukka !

vauva sai ekaa kertaa suojat koppiin :)
 Iskä oli vaan mukana, joten sain huikeat kaksi kuvaa ! Noh, parempi vähän kuin ei ollenkaan.

Ei kommentteja: