sunnuntai 19. elokuuta 2012

heihei Humu !

Ja niin koitti tääkin päivä, meiän hevosmäärä väheni taas kahteen. Humu käytiin puoliltapäivin hakemassa takaisin kotio ja Roope jäi laitumelle itkemään.
Humu ehti olla meillä n. kaksi puoli kuukautta ja sinä aikana kerkesin sen "alustavasti" ajo-opettaa, ihan täydellistä toimintaa nyt ei ihan keritty mutta lähestulkoon ! Kaikki, joita Humun elämä kiinnostaa, voivat jatkaa sen seuraamista TÄÄLLÄ :)


Roope ja Torsti viettävät laitumella vielä tämän yön ja ensi yöksi tulevat talliin. Siitä lähtien saavatkin viettää yöt kotona ja pääsevät hyvillä ilmoilla päiviksi syömään jos ehdin ne ennen koulun alkua ne sinne kiikuttaa. Ensi viikonloppunahan on varsanäyttelyt ja sitten niiden jälkeen aletaa ihan kunnolla taas panostamaan koulutukseen !
  Tarhaa on myös remppailtu iskän kanssa pitkin kesää talvikuntoon. Ensin laitettiin puuaitaan Torstia varten vähän lisälankoja, nyt laajennetaan lisätilaa Roopea varten. Pikkupuuaita olisi tuskin enää riittänyt tyydyttämään apinan juoksenteluintoa, joten laajennettiin tarhaa kaksinkertaiseksi "kujalla" ja "laitumella". Kuvat ehkä selventävät paremmin, kunhan projekti saadaan loppuun. Puuaitaan on nyt myös ajettu hiekkaa, joka pitäisi jaksaa levittää vielä pohjalle...

vasemmalla puuaita, välissä tie ja oikealla uusi aita [josta puuttuu etualalta vielä ylälanka..] Kuitenkin, tuon tien yli tehdään "kuja" koska kyseessä on vain kesäkäytössä oleva mökkitie ja hevoset pääsevät vapaasti kulkemaan tarhojen väliä :)

4 kommenttia:

Hepsu kirjoitti...

guuud aidia toi kuja !!

emilia kirjoitti...

eiks ;D ei tarvi taluttaa konei mihkä ja kukaa ei pääse ajaa täst mei piha läpi;DDD

Reetta kirjoitti...

paitsi heidi joka painaa tei kohal monsteriautoosa kaasuu

emilia kirjoitti...

totta...