sunnuntai 19. elokuuta 2012

Hepat kotona!

Vihdoin ja viimein sain tänään raahata hevoset takaisin kotipihaan<3.
Matka laitumelta kotiin ei ollut ihan nappisuoritus, talutin molempia samaan aikaan ja tyhmänä ajattelin että Torsti juoksee Roopen perässä vapaana. Aika pitkälle se juoksikin, ennenkuin lähti omille teilleen ja jouduttiin se Roopen kanssa lassota narun päähän takaisin.. Roope myöskään ei ihan jaksanut kävellä narussa toivotulla tavalla, laitetaan taas harjotuksenpuutteen piikkiin..

Kotona kuitenkin lösöt pääsi juuri uudistettuun tarhaan. Ihan ite olin koko päivän mättänyt hiekkatarhaan hiekkoja ja kantanut sieltä isoja kiviä pois, voin kertoa etten enää _koskaan_ kanna yhtäkään kiveä mihinkään.. Noh, ponipojat aloitti kunnon piehtarointijuoksemisoperaatiot ja painelivat tunnin verran menemään ihan innoissaan ennekuin malttoivat rauhoittua...

Iltatalli olikin sitten hassu, olin ihan pihalla ja ruokamäärät sai arpoa :D Molemmat kuitenkin tykkäsi tulla talliin, ruoka kelpaa ja nukkuminenkin taitaa olla kivempaa kuin mitä se laitumella on ollut. Kävin tarkastamassa hebbaset vielä äsken ja Torsti nukkui ihan raatona karsinan pohjalla eikä korvaansa heilauttanut, Roope taas tuntui odottavan jotain leipäpalasta vielä.. Hassut :)

Huomenna sitten tulee kengittäjä vuolemaan molempien töppöset ja pikkuhiljaa palaillaan arjen makuun :) Kuvasaldo on säälittävä, mutta yritän huomenna saada parempia.


kokoero:DD

Ei kommentteja: