keskiviikko 22. elokuuta 2012

Paniikki!!! + muutoksia blogissa

Tänään oli jo pakko harjoitella Roopen kanssa vähäsen, paljon ravia ja paikallaan seisomista. Alkaa nimittäin pikkuhiljaa jännittää sunnuntain varsanäyttelyt ! Huihui.

Torsti sai vihdoin ja viimein suitset päähänsä. Hyvin antoi laittaa ja säätää remelit oikeille mitoille, kuolaimet tuntuivat vähän oudoilta selvästi. Varsu sai myös valjaat selkäänä, ja nehän oli melkein sopivat ! Ostin uudet pehmusteet, jotka olivat mahdollisimman paksut ja näin pienentävät valjaita ja sehän toimi ! Nyt vielä odotellaan, että posti toisi puolta lyhyemmän vyön meille...



Ja kuten huomaatte, blogi on kokenut hieman muutoksia. Olin kovin kyllästynyt entiseen nimeen eikä se oikein natsannut aiheeseen, joten päätin menettää loputkin mielikuvitukseni rippeet ja keksin näinkin omaperäisen nimen ! Tykkäätte tai ette, tässä pysytään. Myös bannerin vaihdoin [noin sata kertaa..] ja siihen olen nyt suhteellisen tyytyväinen :). Myös esittelysivuja muokkasin ja lisäsimpäs yhden lisääkin, nyt kaikkien kiinnostuneiden on helpompi seurata meidän tulevia tapahtumia !

esimakua huomenna julkisuuteen tulevista kuvista

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Tosi mukavan oloinen blogi ja ihastuin heti noihin kahteen suloiseen karvapalleroon :) Blogissasi on tosi hyviä kuvia ja sait juuri uuden lukijan!

Asuuko Torsti ja Roope siis teillä kotona ja onko teillä muita hevosia? Oletko tehnyt jonkun tallin esittelypostauksen joskus? Jos et niin olisi kiva nähdä sellainen :)

Tsekkaa munkin blogi jos kiinnostaa:
www.lottaad.blogspot.com

emilia kirjoitti...

kiitoskiitos:)
Torsti ja Roope asuu meillä kotona ja meillä on paikat kahdelle hevoselle, joten muita ei ole :) Tuolta Muut- osiosta voi käydä katsomassa ketä meillä on joskus ollut <:
Oon joskus tehnyt talliesittelyn, sen pitäisi jostain löytyä :D

Käyn kattomassa tuonki blogin :)