lauantai 3. joulukuuta 2011

I'm living my dreams

Tämän aamun aamutalli oli täyttä tuskaa, en olisi millään jaksanut nousta ja kipittää ulos, mutta siitä se päivä sitten kääntyi paremmaksi. Siinä kymmenen aikoihin lähdin siivoilemaan tallia ja teinkin ihan perusteellisen siivouksen, sillä Konksin tulon jälkeen tavarat on vähän seikkailleet missä sattuu. Nyt sain kuitenkin ne vihdoin paikoilleen, ja ehkä huomenna saisin laitettua joulukoristeetkin ?
Puoli 12 aikaan otin Konksin varustukseen ja lähdin maastoon päin, meitä vastaan tuli Hanna ja Pisara, joitten kanssa mentiin sitten Hannalle kentälle. Vähän vain taivuttelin ponia ja lähdettiin sitten takaisin päin. Konksi kyllä vähän hyytyi kotiintulomatkalla, ja oli ihan hikinen. Kaivataan ehkä vielä pientä kunnonkohotusta..
Otin sitten Roopen ja harjasin sen kunnolla läpi, lätkäsin suojat jalkaan ja suitset päähän ja nappasin liinan mukaan. Mentiin "juoksutuskohtaan" ja annoin herran revitellä vähän liinassa, ja sehän meni älyttömän hyvin ! Perä kyllä lensi mutta pouni kesti ympyrällä toiseen suuntaan koko ajan ja toiseenkin pienen säädön jälkeen ! Ja tämähän oli toinen kunnon juoksutuskerta :---O Sitä virtaa kyllä oli ihan rutkasti, mutten ympyrällä kehdannut pitkään juoksuttaa, kun sitä pohjakuntoa ei todellakaan ole, eikä jalkojakaan kehtaa paljoa rasittaa.
   Heppailun jälkeen tehtiin iskän kanssa heboisille vielä uusi aita, tai oikeastaan vaihdettiin vain lanka-aidan paikkaa. Siitä tuli myöskin oikein kiva ja yllättävän ISO ! Huomenna roudaan hepat sinne ja nappailen vähän kuvia. Huomenna ohjelmassa on myös Roopen ohjasajo, kun sitten viikolla taas ei ehdi mitään tehdä. Kuvasaldo tältä päivältä on hieman säälittävä, mutta parempi kuin ei mitään..



teinipouni

Ei kommentteja: