torstai 29. joulukuuta 2011

P*ska talvi :(

Alan oikeasti menettää uskoni näiden ilmojen kanssa. Oon talvi-ihminen henkeen ja vereen, rakastan lunta ja pakkasta, mutta mitä tämä nyt on ? Kohta on tammikuu ja täällä ei ole lunta, pakkasta ollut korkeintaan viisi astetta ja vettä sataa aina vain. En tykkää yhtään :((

Hevoset on myös eläneet hiljaiseloa, viimeinen ratsastus oli jouluaattona, ja tänään uhkarohkeasti lähdin yrittämään. Totean, ettei noille teille päästä viel pitkään aikaan, oli _vähän_ liukasta. Mentiin Konksin kanssa sitten yhelle mökkitielle, missä on ruohopohja, ja siellä pystyi jopa ravata : OO Konks on onneksi jo sen verran elämää nähnyt, ettei se enää jaksa höseltää ja tietää millon kannattaa jalkojaan varoa. Roopen kanssa siis ei ole mitään mahdollisuutta poistua pihasta, se kun ei tajua hitaasti kävellä.. Ja tämä hidastaa myös sitä ajoasiaa..

Kuviakaan en ole saanut otettua, en kehtaa lähteä kameraa pilaamaan : ( Tässä pari viikkoa sitten kuitenkin otin jotain kuvia, joita en taida vielä olla julkaissut ? Toivotaan nyt kunnon talvea ja niitä pakkasia ja lumia !










2 kommenttia:

Viipi kirjoitti...

Joo älä muuta virka.
Persiistä tällänen.. Aamulla heräsin siihen ku satoo oikeen kunnolla VETTÄ! Aiva ropisi ikkunoohin...huoooooooooooh.

emilia kirjoitti...

Sama täällä, eikun hevosille takkia päälle ja sateeseen.. :(