sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Poniratsastusta ja ajo-opetusta

Aamulla aikaisin lähdin äitin ja isin kanssa hakemaan postia parin kilometrin päästä (jonne posti siis jätetään viikonloppuisin..). Lähdin siis Konksilla ilman satulaa. Suurinosa matkasta vain käveltiin, koska tie oli liukas, mutta pelloilla käytiin vähän laukkailemassa. Konks oli vähän laiska, onhan se nyt liikkunut jo muutamana päivänä putkeen, joten ehkä huomenna on vapaapäivän paikka.

  Otin sitten Roopen ja laitoin sille ajovehkeet niskaan, ja iskä tuli ohjien päähän. Päätin ite taluttaa, jotta Roope kestäis nahoissaan, ja ihan vain käveltiin eteenpäin ja käännyttiin meiän normaalissa kääntymiskohdassa. Virtaahan Ropsussa kyllä oli, muttei se yhtään pelleilly tai mitään muutakaan yrittänyt ! Nyt vähän vielä rutiinia tuossa alle, ja sitten kärrit perään. Käytiin tänään jopa hakemassa riihestä aisat ja pikku-reki, jolla päästään ajelemaan sitten, kunhan lumet tulee :--) !

  Pojjaat oli tänään myös ekaa kertaa uudessa tarhassa, jossa saavat nyt viettää päiviänsä, koska puuaidan pohja on aivan surkea ja katolta tuleva lumi ei ole kovin kivaa... Saas nähdä, ovatko molemmat illalla ähkyssä, kun ovat mättäneet kaikenmaailman heinänpätkiä ja varpuja tuolta tarhasta naamaansa :--D Konks myös onnistui kerran karkaamaan sieltä, kun hain Roopen pois.. Osasin kylläkin odottaa sitä, sillä se teki tuota samaa kivaa leikkiään jo keväällä, kun tarhaili Roopen kanssa. Noh, pitää siirtää se aina sitten puuaitaan, tai laittaa vielä yksin lanka lisää...




uus aita ja ponipojat !
ja Roopen reki :--)

Ei kommentteja: