perjantai 23. joulukuuta 2011

Ponikuvausta ja pupunjuoksua

Olin eile saanu iskän suostuteltua hoitamaan aamutalli, jotta saisin nukkua pari tuntia pidempään ku normaalisti. Arvatkaa vaan kuka heräs kello 7.00 ja katto ikkunasta ku iskä vei hevosia ulos ? Voin kertoa että otti päähän :--(

Oli kuitenkin pitkästä aikaan taas pakkasta ja hevoset vietti vapaapäivää. Päätin ottaa niistä vähän kuvia, tulos kylläkin oli huono. Roope on ihottumansa takia päästä erittäin komea ja Konksia kiinnosti pääasiassa vain syöminen.. Kuvista huomaa hyvin sen Roopen kaljun läntin, joka tosiaan on enää vain kalju ja odotellaan nopeaa karvankasvua, lääkitys onneksi tehosi  <3 Sitä, mikä tämän aiheutti, ei ole tiedossa.. Roope oli kuitenkin kuvauksellisella päällä ja se on nyt ollut hyvällä tuulella, kun sai eilen rutkasti liikuntaa !

Hevosten viettäessä vapaata päätin työllistää vuorostaan kanit. Ne on ollut nyt sisällä vaan, kun ei oo aikaa oikein ollut.. Nyt saatiin kuitenkin JOPA Kepalle valjaat, tosin meiän isoimmatkin valjaat on sille melkeen pienet.. Kepa oli vauhti päällä niinkuin aina, ja liikunta tekeekin sille oikein hyvää, kun sitä ylimääräistä alkaa sillekkin jo kertyä.. Tiuhti oli normaali itsensä, jaksoi juosta ehkä kaksi minuuttia ja jämähti sitten paikalleen..

komia kalju !













Ei kommentteja: