lauantai 10. joulukuuta 2011

Ponipoikia all day

Aamusta olin taluttelemassa yhessä tapahtumassa Lunda's Tolvaa ja Metsäpirtin Bumble Beetä, ja kylmähän siellä tuli.. Oli kuitenkin hyvin käyttäytyviä poneja ja paaaljon lapsia, jotka halus ponikyytiin. Siitä tulikin sitten yllärilähtö Tiialle ja siinä siivosinki pari karsinaa ajankulukseni.. :---D

Nooh, tultiin sitte meille ja haettiin Konks tarhasta. Truu poniratsastaja Nonna lähti sillä ratsastamaan ja mie ja Tiia kävellen perässä. Yhelle pellolle mentiin ja kamerakin oli jopa matkassa ! Pidempi putki tosiaan ois ollu ehkä kivempi.. Nonna ja Konksi käveli ja ravaili ja laukkaili siel pellol, poni jopa innostu ! ja olihan Konksi aika söpö, en ollukkaan vielä nähny jonku muun ratsastavan sillä..

Tultiin sitten jälleen takas meille, vietiin Konks tarhaan ja napattiin Roope paluupostina. Laitettiin sille valjaat ja ohjasajettiin, jos sitten tän kuun aikana oikeesti sais sille ne kärrit perään, kun tuota virtaa tuntuu olevan iha reilusti. Pientä pelleilyähän se tarjosi koko matkan, mutta ohjasajo itsessään meni ihan hyvin. Talutin ite narusta, Nonna oli ohjien päässä ja Tiia otti videota, joka on tulossa joku päivä näkyviin ;--) Illalla pikkuveikka viel otti vähän videoo, sekin tulee sitten aikanaan :--)

Ponipojat sai eilen myöskin iiiison heinäpaalin tarhaan,
 eipähän tarvii niitä heiniä koko ajan olla raahaamassa..




Nonna & Konksi ! ja laadukkaat kuvat, part 100000

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

KONKSIIIII ♥ miu kaveli :)

emilia kirjoitti...

JEIIJJ <3