torstai 15. joulukuuta 2011

pikku-Ropsu sairastaa

Joulukalenteri tulee illemmalla, mutta kerrotaanpa väliin ihan meidän peruskuulumisia, kun niistäki taas aikaa on..

Kuten jo otsikko kertoo, Roopella on jokin ihottuma naamassa. Karvat siitä alkaa lähteä, ja hevonen vaan kaunistuu. Eläinlääkäri määräsi lääkkeen onneksi (jota tosin ei Simpeleeltä saanut tilaamatta..) mutta huomenna pitäisi sitten hoito saada aloitettua. Yhtään en osaa sanoa mistä on tullut, ja mitä oikeastaan on, mutta toivottavasti mömmöt alkaa sitten tepsiä. Ei kylläkään vaarallista ole, mutta silti..

Konks on pitänyt vähän lomaa, kun en yksinkertaisesti ole kerennyt ratsastaa. Eilen kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin yli kolmen tuonne pimeyteen maastoon. Huono ideahan se sitten loppujen lopuksi oli, sillä matkalla tuli pieni ylläri.. Parin kilsan päästä kotoa alkoin aivan hirveä ulvominen kuulua metästä, ja paniikkihan siinä tuli. Ei muuta kun poni ympäri ja kotia kohti, ei montaa kertaa tarvinnu käskeä.. Toivon suuresti että se oli vaan jonkun koira, eikä susi.. Pitää "naapurilta" kysyä, että onkohan riistakamerassa mitään näkynyt...

Viikonloppuna sitten taas tehokasta työskentelyä, Roopella liinahommia ja Konksilla ratsastusta. Sunnuntaina saatan myöskin käydä Mappelaa moikkaamassa taas pitkästä aikaa :--) !

EDIT // tänään tuli täyteen sitten 30 lukijaa ! Jos on toiveita erikoispostaukseen / joulukalenteriin, ihan mitävain, pistäkää ideanne täällä julki ! Kiitos kaikille uusille ja vanhoille seuraajille :--)

Ei kommentteja: