perjantai 6. tammikuuta 2012

Haaste !

"Idea on se, että listataan 10 parhainta, hauskinta, ihaninta, kamalinta, mutta mieleenjääneimpiä tapahtumia vuodelta 2011, ja toiveita, odotuksia tai miksei lupauksia vuodelle 2012. Sitten haastetaan vähintään 3 henkilöä tekemään sama, mutta toki muutkin saavat tämän halutessaan tehdä."
Miut haastoi Miina ja haastan Sallan, Lauran ja Sinin sekä Nean !

1. Paras asia viime vuodessa oli varmaankin se, kun Roopen osto varmistui, käytiin vihdoin ja viimein kirjottamassa siitä paperit ! Olin silloin onnellisin koko maailmassa ;--) lisäksi samalla päätettiin että Roope muuttaisi kesän tullessa omaan pihaamme, joka oli myös ihan hienoa !

2. Hauskaahan meillä on Roopen kanssa aina kun saadaan jotain yhdessä tehtyä, kaksi ERITTÄIN viisasta päätä yhdessä niin ei siitä voi tylsää syntyä ;--) mutta ihan hauskaa nyt on ollut se, että Roope on jo sen ikäinen että sillä voi ruveta pikkuhiljaa tekemään jotain !

3. Ihanaa miusta on _rutiinit_ ! Se kuinka joka aamu raahaudun talliin yliväsyneenä ja vittuuntuneena, ja silti se aamutallitunnelma jaksaa piristää ! Sama iltatallin kanssa, rakastan sitä ääntä kun hevoset mussuttaa ihan rauhassa sisällä. Puhumattakaan siitä, jos jään kuuntelemaan pidemmäksi aikaa ja Roope käy miun viereen pitkälleen :)

4. Kamalinta on ollut huomata se, kuinka vaikeaa miun on yhdistää hevosten viemä aika ja koulu.. Lukio vie ihan kiitettävästi aikaa ja välillä tuntuu, ettei jaksaisi tehdä hevosten kanssa mitään. Silloin on pakko ottaa vain itseään niskasta kiinni ja todeta, että kyllä sitä aikaa löytyy jos tahtoo löytää..

5. Mieleen on jäänyt erityisesti Lappeenrannan varsanäyttelyt. Ne oli meidän ekat viralliset näyttelyt ja muutenkaan ei oltu missään käyty pitkään aikaan. Huomasin, kuinka Roopen käytös oli muuttunut sitten kevään jälkeen (johtunee ehkä sen miehisen osan vahvistumisesta..) mutta kuitenkin hieman tunsin huonoa omaatuntoa, kun en ollut kerinnyt sitä käsitellä maasta kovin paljoa :--(. Nooh, saatiin kaikenkaikkiaan hyvät arvostelut, ja pisteitä laski JÄNNITTYNEET askeleet, joita voidaan petrata ppaaaaljon !

6. Toiveena vuodelle 2012 olisi, että Roope vähän aikuistuisi, eikä sen kanssa tarvitsisi joka kerta käydä samoja keskusteluja samoista asioista.. Joka ilta myö keskustellaan siitä, saako talliin tunkea ennen miuta, ja aamuisin siitä saako ruokakupille änkäistä heti.. Pikkujuttuja sinänsä, mutta näistä olisi kiva päästä eroon :--) !

7. Pikkulisä toiveena voisin vielä mainita, että meillä on suuri koulutustyö edessä. Kesän aikana odottaa kärryajelut (jos saadaan ne kärryt jostain...) ja syksyllä/ alkutalvella sitten pomppaan selkään ! Tietty Roopen mukaan mennään, mutta aina voi toivoa :)

8. Odotan kevät-kesä-syksyltä suurta näyttely ja mätsäri saldoa ! Toivottavasti täälläpäinkin niitä joku jaksaisi järjestää, ollaan heti paikalla jos niin käy ! Se tekee hyvää Roopelle, ja toivon mukaan se tottuu vähän siihen hälinään samalla ! Konksi lähtee tietty mätsäreihin mukaan keräämään ruusukkeita ;--)

9. LUPAAN itselleni, että jaksan iltaisin raahautua enemmän ulos ja unohtaa ne koulukirjat.. Käyn vaikka vain taluttelemassa tai harjaamassa, kunhan saan enemmän aikaiseksi kuin pelkän tallin hoidon !

10. Hepoisille lupaan samalla, että ne saa enemmän rapsutuksia tänä vuonna kuin viime vuonna ;--) !


Ei kommentteja: