lauantai 21. tammikuuta 2012

Ahkeruutta

Tänään jaksoinkin taas olla varsin ahkera ja liikutin molemmat pojjaat :--). Siivoilin ekana tallit ja rapsuttelin Kepaa ja sen sellaista, otin jopa tänään kameran ja POKKARIN (siis videoita varten ;D) mukaan !

Ekana ratsastin Konksin, taas ilman satulaa höntsäiltiin tiellä menemään. Mentiin metsätietä pitkin, joka on jostain kumman syystä aurattu ? mutta jouduttin sitten kääntymään takaisin ku se aura sieltä tulikin vastaan ja ohi ei olisi mahtunut.. Lähdettiin sitten vaan kotia kohti :) Oon suunnitellu jospa joku päivä uskaltaisin kokeilla pelkällä kaulanarulla menoa, oon nyt ratsastellu oikeestaa koko aika riimuilla ja yrittäny äänellä + istunnalla saada homman toimimaan, ja alkaahan se jo onnistua ! Ehkä tämän aika koittaa pian ;--)

Sitten nappasin Roopen ja jouduin taas kerran järkyttelemään sen kokoa ! Kohta alkaa takapää rikkoa sen 150 sentin rajan :OO. Uskaltauduttiin lähtemään liikkeelle pelkillä naruriimuilla, suuntana kun oli umpihanki <3 Konks ei tietenkää yhtään taas tykännyt kun joutui jäädä yksin ja juos ympäri tarhaa mutta.. kai se siitä oppii vielä. Roope käyttäytyi oikein malliikkaasti, takaisinpäin tullessa vauhtia kyllä oli (tai sit olin vaan ite niin hyytynyt siitä tarpomisesta...) mutta oikein ylpeä voi olla vauvasta :--)



Ilma oli kyllä sen verran hirveä että poistin melkeen kaikki kuvat kun olivat heilahtaneita :/ nooh, huomenna uusi yritys. Videota otin sen verran, että kuvailin Roopen apinointia ;D pahoittelen laatua ja äänettömyyttä, sekä sitä kuinka Ropsu on vähän turhan raju aina välillä..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hieno ulkoasu........... t vänskä

emilia kirjoitti...

arvasin et tykkäät ;DD