sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet kujeet

Ja niin vaihtui taas vuosi ja ponit vanheni. Roope kääntyi periaatteessa KAKSIVUOTIAAKSI :OOO järkyttävää. Ja Konkshan on nyt jo 17. Niin se aika menee.

Olin ekaa kertaa pariin vuoteen kotona uuden vuoden, joten harjoittelin kuvaamaan raketteja, ja laittelen lopputuloksia tänne näkyviin. Vuosi vaihtui kuitenkin Roopen viekussa, sen kuorsausta kuunnellessa. On se vaan parhain hepoinen.

Jottei tämä mene aivan turhaksi sepustukseksi, voisin vähän kertoilla suunnitelmiamme tulevalle vuodelle.
 - Roopen kanssa kierretään kaikki kissanristiäiset sadan kilometrin säteellä, tavoitteena saada yhteistyö pelaamaan uusissa paikoissa ja tottua kisapaikkojen häslinkiin. Olisihan se hienoa jos pärjättäisiinkin, mutta se tosiaan on toissijaista.
 - Irtohypyttämään ollaan lähdössä jollekkin kentälle heti kun mahdollista, ja mikäli jossain päin järjestetään keväällä irtohypytyspäivät, niin sinne suunnataan. Ihan mielenkiinnosta haluan nähdä Roopen hyppytekniikkaa, vaikka kouluhevosta siitä toivonkin..
- Keväällä tai syksyllä mennään taas varsanäyttelyyn pyörähtämään, ja mikäli siellä menee hyvin, on suuntana kansalliset sitten syksyllä. Kaikki muut viralliset näyttelyt kierretään ehdottomasti läpi, mikäli vain päästään.
 - Se ajo-opetus on yhä edessä, mutta jos ilmat jatkuvat tälläisenä, siirtyy se keväälle.. Liukkaalle tielle ei ole Roopen kanssa mitään asiaa, varsinkaan kärryjen kanssa, joten...
 - Keväällä nakkaan myös satulan selkään ja tehdään vähän liinatyöskentelyä ennen laitumelle menoa :--)
 - Syksyllä sitten kerrataan kaikki asiat ja toivon mukaan saadaan homma toimimaan. Mikäli kasvu on loppunut ja hevonen valmis, nousen selkään vielä tämän vuoden puolella. Varsinainen ratsutus alkaa sitten kolmivuotiaaksi käännyttyä.
 - Konksin kanssa ihan vain höntsäillään, koska olen liian iso sillä kilpailemaan. Kunhan maha ja kunto saadaan pidettyä kunnossa, niin se riittää. Tietty mikäli joku pikkuratsastaja sillä haluaisi mennä, niin antaisin siihen mahdollisuuden.
 - Itsestäni olisi hienoa päästä myös kiertämään parit ratsastuskisat, mutta hevosta ei näillä näkymin ole.. Tunneilla aion käydä kesällä, jotta saisin istuntani sitten Roopea varten kuntoon. Eiköhän siinä ole tavoitettä kerrakseen.

Ei kommentteja: