sunnuntai 8. tammikuuta 2012

You're the best of me

Tänään olikin tehokas päivä, vaikka pakkanen pysytteli koko päivän siellä -10 paikkeilla ! Siivoilin alkuun tallit ja leikin Kepan kanssa, jonka jälkee hain molemmat pounit sisälle ja heitin Konksin puuaitaan oottamaan. Jynssäsin Roopea siinä jonkin aikaan, nappasin suitset päähän ja suitsiin ohjat kiinni :O ! En ole tottunut Ropsua taluttamaan yhtään ohjista, mutta päätin tänään kokeilla.. Lähdettiin tielle käppäilemään ja harjottelemaan maastakäsittelyjuttuja (silmällä pitäen mätsäreiden kuvioita..). Pysähdeltiin paljon ja opeteltiin seisomaan jalat oikeassa asennossa ja MALTTAMAAN joka on vielä suuri ongelma :--/. Lisäksi otettiin pitkästä aikaa vähän ravipätkiä, joista Roope ei tykännyt sitten yhtään. Se oli ihan lentoon lähdössä ja askeleet sekosi melkein heti.. Noooh, lisää reeniä vain :--)

Otin sitten Konksin ja laitoin sille taas riimut päähän ja hyppäsin selkään. Ei oikeastaan ollut tarkoitus tänään edes liikuttaa sitä, mutta koska ilma oli niin nätti ja meillä on kohta 40 LUKIJAA päätin kuvailla sitä varten erikoispostauksen ;--) nyt siis yksi lukija vielä niin saadaan se julkaistua ! Kuitenkin, mentiin läheiselle pellolle lumihankeen palloilemaan ja poni oli taas vähä [liiankin] innoissaan. Pääasiassa ravailtiin ja käveltiin ja vähän laukkoja ja sattui meille pikku kömmähdyskin ;DD nimitäin tein ENSIMMÄISEN LENTONI ponin selästä ! Konks innostui vähän hyppimään ja kaula hävisi yhtäkkiä edestäni ja muksahdin siitä yli... Kiitos vain lumipesusta ja pikkujuoksulenkistä ponille, jouduin nimittäin siellä pellolla sitten jonkin aikaa tarpomaan ennenkuin Arvon Herra suostui antamaan kiinni.. ;D Takaisin selkään vain ja vähän aikaa jatkettiin vielä ennenkuin lähdettiin kotia.

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

nuo äänet XDDD

emilia kirjoitti...

äläpäs nyt ;--DDDD oisit kuullu loput ku poni suunnitteli et hyppää ojan yli et pääsee karkuu.. :DDDDDd tuli sellane "eivttu"-olo...