lauantai 14. tammikuuta 2012

Ponipäivä

Aamusella olikin taas satanut ihan reilusti lunta ja Roope tykkäs ! Se rakastaa lunta aivan älyttömästi :) Laitoin aamulla loimet selkään, koska tuuli oli rannalla aivan järkyttävä ja luntakin tuiskusi, enkä halua hoitaa kipeitä hevosia.. Roopehan tosin on nyt ollut jo puoli viikkoa maitohappokuurilla, kun sen maha ei ota selviytyäkseen ja eilen erehdyin sille leipää syöttämään, ja siinä menikin hukkaan jo viikon työ.. Eikun alusta. Huomenna saan sentään siirrettyä hepat takaisin puuaitaan ja se helpottaa aamu- ja iltatallien hoitoa !

Olin Konksin selässä jo 9 aikoihin, eli heti kun on tarpeeksi valoisaa.. Ponilla oli ärsyttävää energiaa vielä jäljellä, joten se säikkyili vähän kaikkea mitä eteen tuli :s. Ravailtiin oikeastaan eniten, sillä lunta oli tielläkin jonkin verran, eikä aura ollut käynyt..

Siitä sitten äkkiä lähdin kohti Pohja-Lankilaa, eli kohti Jerryn ja Suklaan kotia ! Siivoiltiin siellä Reetan ja Heidin kanssa karsinat ja laitettiin tallit valmiiksi, ja haettiin ponit sisään. Varustettiin Suklaa ensin, ja hyppäsin sen selkään ihan testimielessä, heille kun oli kerrottu sen heittävän kaikki selästä ? Näin ei kuitenkaan käynyt, poni ei nimittäin yrittänyt mitään ! Otettiin jopa pieni pätkä ravia :o Suklaa oli kyllä aiiivan ihana kaveri :) !
 Lähdettiin vielä Jepellä ajamaan kärryillä ja Suklaa tuli käsihevosena perässä, jotta sekin tottuisi kärryyn. Suklaalla oli vauhtia kyllä, mutta Jeppe ei olisi jaksanut liikkua (voi toki johtua siitä että oltiin kolmestaan siellä kärryn kyydissä...) mutta kuitenkin :D ! Poneille takit päälle ja tarhaan takaisin ja sitten lähdinkin kotia kohti.


             




 
perhepotretti !
JA. Tänään illalla ajattelin hieman muokata ulkoasua (jälleen..) joten toiveita on aikaa lähettää noin pari tuntia!

Ei kommentteja: