sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Oonko mä kertonut koskaan kuinka tärkeä oot minulle ?

Hepoiset siirtyivät tänään tosiaan sinne puuaitaan - VIHDOIN ! Helpottaa niin paljon elämää, kun Konkskaan ei pääse sieltä karkuun jos Roopen ottaa :--) Olihan siellä vähän lunta mut ainaki Roope tykkäs.

Avattiin tänään pikkuveikan kanssa kunnon talviurheilukausi, pistettiin nimittäin pulkka ponin perään ! Ratsastin ite ja veli istu pulkassa, heitettiin semmonen 3 kilometrin lenkki. En tiedä, onko Konksia ajettu, mutta uskoisin, ettei ? Sillä se aristeli vähän ohjia, jotka meni pulkkaan - varsinkin jos ne meni yhtään sivuun. Kuitenkaan ei sen ihmeemmin kummastellut, ja hauskaa oli ! Poni oli ihan väsynyt pihassa :)

Illemmalla otin sitten Roopen, joka on aloittanut jälleen, ah niin ihanan uhmaiän <3 kovasti rakastan tätä kaksivuotiskautea, on mielestäni nimittäin hevosen kehitysvaiheiden pahin :D. Harjailu kuitenkin sujuu ihan hyvin, tänään testasin kiinnipitoa vain yhdellä narulla. Jostain syystä Roope on vähän aristellut sitä, vaikkei miun kanssa ainakaan mitään ole käynyt ? Kahdella narulla ei ole mitään ongelmia.

Lähdettiin taas hieman puurtamaan maastakäsittelyjuttuja riimun ja ketjun kanssa. Alkumatka vaikutti oikein hyvältä, vaikka Ropsussa olikin sitä virtaa taas kertynyt turhan paljon. Takaisin päin tullessa alkoikin sitten show.. Käyntiaskeleet hävisi johonkin ja pää oli taivaissa. Muutamia kertoja pysäytin, peruutettiin > yritettiin jatkaa matkaa, muttei oikein tehonnut kovin pitkävaikutteisesti. Ärähdin sitten kerran kunnolla ja hain sen "oman tilan" niin johan alkoi homma pelittää. Roopen plussa on se, että se on perinyt emältään HERKKYYTTÄ, ettei sitä tarvitse käskeä montaa kertaa kerralla ja se kunnioittaa tarvittaessa. Tänään homma oli vähän hakusessa vaan :--/. Konks saa siis olla vähemmällä liikunnalla ja keskityn vain Roopeen, jotta saadaan yhteistyö taas luistamaan kuten ennnen :)








aita oli kiinnostava ;D

Kuten osa teistä on jo ehkä huomannut, ulkoasumme on muuttunut ! Suurempi muutoksia en tehnyt, fonttia vähän vaihoin ja banneri muuttui. Tykkäättekö :--) ? Lisäksi laitoin uuden kyselyn tuonne sivuun, jonka avulla on mahdollisuus vaikuttaa tekstien sisältöön !

Ei kommentteja: