sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Hyppelöitä

Väkersin tänään jopa kaksi ulkoasua, mutta ensimmäisestä tuli _hieman_ liian neitimäinen niin aloitinpa alusta.. Samalla saan hyvän syyn olla lukematta uskonnon kokeisiin :--D olen ihan tyytyväinen kuitenkin nyt lopputulokseen, lukuunottamassa tuota bannerin vammaamista, teksteissä on nuo vaaleat välit ja taustaväri on hieman eri kuin muussa blogissa.. Nooh, kattellaan jos jaksan joku päivä vielä kerran tehdä uuden.

Mutta asiaan. Ilma oli aivan hirveä taas vaihteeksi, joten päätin rakentaa kakkostarhaan pienen esteen ja vähän pomputtaa hevosia. Roopehan ei ole irtona vielä hypännyt, esteisiin ollaan kyllä tutustuttu narun päässä. Ja eihän se sitten loppupeleissä yksinään edes uskaltanu mennä yli, joten päädyttiin vielä tämän kerran narun perässä hyppäämiseen.. Taidan ensi viikonloppuna ottaa uudintakierroksen ja pistää ponipojat samaan aikaan, josko Roope sitten Konksin perässä uskaltaisi pompata :--) Harjoitusta siis vaan !
Konks oli tietenkin ihan innoissaan, näyttää kovasti tykkäävän hyppäämisestä. Pikkuisen vaan pompittiin, ja lopetettiin sitten muutamaan hyvään hyppyyn.

Loppupäivän hepoiset viettääkin sitten sadetakeissa tuulessa ja tuiskussa..


Iskä otti muutaman videon hyppelöistä, Roopestahan nyt ei hyppyvideota sitten tullut, mutta... jotain sentään :---) !

Ei kommentteja: