tiistai 3. tammikuuta 2012

Ponien vammapäivä

Aamulla ulkona oottikin ihan hauska yllätys, oli nimittäin satanut LUNTA ! Hevoset oli ihan innoissaan kun pääsivät lumeen piehtaroimaan. Roope veteli pukkilaukkaa ympäri tarhaa ja jopa Konks innostui vähän juoksemaan !

Kävin päivemmällä ratsastamassa ponilla. Mentiin pellolla, kuten nyt ollaan menty jo vähän aikaan, koska kaviot on sen verran kuluneet, etten uskalla tiellä vähään aikaan mennä, ellei sitten kenkiä laiteta.. Lämmiteltiin alkuun vain hölkkäämällä ympäri peltoa pitkin ohjin. Tehtiin sitten vähän pohkeenväistöjä ihan käynnissä, ja vähän etuosakäännöksiäkin. Poni oli vähän jumissa ja sain jonkin aikaa sitä käännellä ennen kun onnistuttiin. Lopuks mentiin vielä ympyrällä ravia ja laukkaa, että saatais asetus-taivutus-jutut toimimaan, nekin kun on pikkusen hakusessa. Siitä sitten kotia kohti ja loimi niskaan ja takaisin Roopen luo.

Roope päätti tänään myös esitellä niitä hyviä puoliaan vielä päivällä, ja sain ne videolle.. Harmi että kamerasta loppui sitten akku, joten materiaali jäi vähäiseksi.. Kuitekin, Roope innostui taas vähän pukittelemaan, ja riehui vähän liikaakiin.. Se potkas pyöröpaalia ja lopulta sitten päätti vielä liukastua ja takapää lähti alta ! Nooh, ei pahemmin sitten sattunut ja sama meno vain jatkui.. Taitaa olla ponipojassa vähän liikaa virtaa ;D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sul on muuten tosi kiva blogi, mut tekstit on jotenki pitkäveteisiä eikä niitä jaksa lukea D:

Anonyymi kirjoitti...

ropsu on tyhmä t väpsy

emilia kirjoitti...

Anonyymi 1, miten niitä voisi parantaa ?
ja Väpsy, Ropsu ei oo tyhmä :((

Anonyymi kirjoitti...

Kirjota vähän lyhyempiä ja enemmän hymiöitä :-)

emilia kirjoitti...

Oukkeeii, pitää kokeilla :)