sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Hassuja heppoja

EILEN. Olin harvinaisen ahkera vaikka pakkasta olikin taas yli kahdenkymmenen. Otin ensiksi Konksin käsittelyyn ja kävin vähän taluttelemassa sitä. Annoin myös leveässä kohdassa sen juosta vähän liinassa :) Innoissaanhan se oli, nyt kun on taas joutunut seisomaan..
  Sitten Roopen vuoro. Oletin sen olevan aivan hirveä näistä pakkasista ja vapaista johtuen, mutta olinpa väärässä ! Virtaahan sillä kyllä oli, mutta muutaman muistutuksen jälkeen se tajusi, ettei voi ravailla itekseen. Otettiin sitten harkitusti jopa ensimmäiset tarkoitukselliset ravipätkät muutamaan kuukauteen, ja olen kovin ylpeä herra pikkuorista ! Tästä on hyvä jatkaa taas :)
   Lähdin sitten isosleirille iltaa ja yötä viettämään, joten iskä ja naapuri hoiteli hepat aamulla ja illalla

TÄNÄÄN. Olin sen verran väsynyt, etten liikuttanut kuin Konksin. Ihan jopa ratsastin tällä kertaa ! Konks oli älyttömän innoissaan, ja voitte kuvitella mitä ongelmia ylipitkällä poniratsastajalla on keikkua selässä ponin heitellessä ilopukkeja ja sivuhyppyjä ! Nooh, selvittiin hengissä ja Konks vaikutti erikoisen onnelliselta :) Loppuillan ne saakin sitten taas syödä..

Päivällä tarhassa oli melkoinen into päällä, innostuivat kunnolla juoksemaan MOLEMMAT !  Yleensä se on vain Roope, joka vetelee kierroksia ympäri hankea.. Kamerakin oli matkassa ja sen takia en tunne varpaitani juuri nyt..mutta sainpahan hyviä kuvia !

KATO irrotin sähkölangan !!








lopulta Konksilla meni hermo yli-innokkaaseen Ropsuun..

ja sit väsytti.. ;D

                   [kuten kuvista huomaa, olisi ehkä aika siivota tarha... :DDD]

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Siis voi elämä miten komee nuorimies tuosta siun Roopesta on kasvamassa! Siinä on ihan tosi paljon ukki-Unikkia <3

emilia kirjoitti...

Järkytyin vähä itekkin näitä kuvia kattoessani että missä vaiheessa siitä rääpälevarsasta on kasvanu NOIN iso ja hieno ! toivottavasti siitä vielä tulis yhtä hieno ku Unikki oli :)