perjantai 24. helmikuuta 2012

Kevätsuunnitelmat

Jaksoin olla tänään taas kovin ahkera. Ensin liikutin Konksin joka sai jälleen itse oikeastaan päättää vauhdin, ja käyntiä mentiin. Oli ilmeisesti poni syönyt liikaa kun ei sitä normaalia vauhtia irronnutkaan ja hikikin tulin :).
 Roopen kanssa tehtiin perusmaastakäsinjuttuja, riimut päässä. Harjoiteltiin suurimmaksi osaksi _nätisti_ ravaamista, joka kyllä vähän matkaa aina onnistui, ennenkuin vauvan vauhti kiihtyi hieman liikaa, ja jouduttiin pysähtymään ja aloittamaan alusta.. Nooh, harjoitusta lisää vaan !
 Äiti oli löytänyt Roopen tänään nukkumasta heinien seasta, ulkona ! Ei se ennen kyllä ole lumihangessa vielä nukkunut, mutta kerta se on ensimmäinenkin :D

Olen myös listannut kevään suunnitelmat tänään, koska nyt alkaa mätsäreitä putkahdella ihan reilusti ! Niitä varten täytyy myös hieman nostaa harjoittelupanosta Roopen kohdalla..

 18.3.2012 Viimolan talli, match show
 Kevään ensimmäiset mätsärit, johon tarkoitus olisi viedä sekä Konks että Roope. Pieni kyytiongelma saattaa tässä ilmetä, mutta katsellaan !

 8.4.2012 Virmutjoen match show.
 Näitä ei viime vuonna pidetty, joten tänä vuonna sitten mennään ! Jälleen mukaan sekä Konks että Roope, luultavasti myös kyyti tänne on todennäköisempi kun Viimolaan :)

 14.4.2012 1-3-vuotiaiden suomenhevosten show-näyttely, Virolahti
Näihin olisi ihan siistiä viedä Roope, mutta hyvin epätodennäköistä että päästään :/  Matka on pitkä, porukat on tuolloin Levillä [ja itsekin kyllä jos saan hevosenhoitajan..] mutta... toivossa on hyvä elää !

+ jos tällä alueella järjestetään nuorten hevosten irtohypytyspäivät, mennään ehdottomasti sinne ! Kevään varsanäyttelyt skipataan ja mennään vasta syksyllä, koska keväällä näitä mätsäreitä ja shownäyttelyitä on niin paljon enemmän kuin syksyllä :). 


viime kevät ja kääpiö-Roope ekoissa mätsäreissä !
psst. tsekatkaahan arvonta TÄÄLTÄ !

Ei kommentteja: