sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ostoslistatsekkaus

Tänään pakkanen ei sitten laskenutkaan edes alla -25, joten en uskaltanu ulkoiluttaa edes kameraa.. Hevoset ovat kyllä pihalla olleet normaalisti, mutta liikutus jää taas kerran :--/

Tylsyydessäni olen tänään siivonnut tallin kaapin, "varustenurkan", pessyt muutaman likaisen riimunnarun ja käynyt läpi meidän varustesaldon muutenkin. Jotenkin tuntuu, että meillä on sitä hyödytöntä tavaraa enemmän kuin tarpeellista..
Nyt niitä vapaaehtoisia sponssaajia sitten tarvitaan, edessänne on huuuuikea ostoslista ! [ja tässähän on vain Roopen tarpeet ;)]


klikkaamalla isommaksi !
- Vihreä Gold Metalin huopa, Hööksin uutuuksia. Väri on aww, ja materiaali näyttää oikein kivalta ! Kohta kuitenkin käyn Roopea satulaankin totuttamaan, joten tarvitaan huopa ;)
- Vihreä sadeloimi ja raidallinen fleeceloimi. Sadeloimi olisi fleecevuorellinen, jota ensi syksynä sitten tarvitaan, mutta tämän väri on ihana ! Samasta syystä tuo fleeceloimikin päätyi listaan..
 - Satulaahan me tarvitaan sitten syksyllä, tuskin tosin ensimmäiseen satulaan upotan ihan hirveää rahasummaa, koska mitä luultavammin se jää epäsopivaksi sitten jossain vaiheessa..
- Kuolaimet. Full cheekit ratsukoulutusta varten, todettu ennenkin hyväksi hevosen koulutusvaiheessa. Kolmipalat oliivirenkailla arkipäivänsuitsiin. Apple mouthit uskoisin sopivan hyvin Roopen herkkään suuhun, samasta syystä suosin myös oliivirenkaita ennemmin kuin perusnivelrenkaita.
- Suojasetti. Menetettiin meidän vihreet takasuojat Konksille joten omistetaan tällä hetkellä vaan kahdet etusuojat, hehe. Värin takia valitsin juuri nuo suojat ;D
- Nahkariimu ja ketjullinen nahkanaru. Edustustehtäviin nämä, varsinkin naru tulisi tarpeeseen ja tuossa olisi vielä suitsiin sointuva ketjukin ;D !
kaikki tuotteet ja kuvat Hööksiltä.

Kuten jotkut jo ehkä huomasivat, tein päivällä pienen ulkoasumuutoksen ! Sivupalkkiin siis. Myös elukoiden esittelyt ajankohtaistin, ja kokosin itsestäni 'lyhyen' tekstin selvyyden takia :)

Ei kommentteja: