keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Will you be the saviour of the broken ?

Täällä onkin tällä viikolla ollut ihan kunnon pakkaset koko ajan, ei taia alle -20 mennä ollenkaan. Ei kyllä miuta yhtään haittaa sinänsä ! Hevosia tosin ei oikein kehtaa liikutella, koska jäätyisin ponin selkään, ja muutenkaan en tykkää liikutella kovilla pakkasilla, jossei ole pakko. Roopeen kyllä kerääntyy virtaa aivan älyttömästi näillä ilmoilla, mistä lie johtuu ? Pitäisi viikonloppuna vaikkapa käyttää se pellolla juoksemassa jos ei ihan arktisissa asteissa olla.

Tänään koulun jälkeen pakkauduin pilkkihaalariin ja nappasin kameran matkaan tarkoituksenani kuvailla hepoisia hieman. Yritys kylläkin epäonnistui, sillä hevoset oli majottuneet tarhan ahtaimpaan kohtaan nuokkumaan.. :D Kuvailu kuitenkin loppui, kun naapuri tuli traktorin kanssa nostamaan hevosille uuden pyöröpaalin tarhaan. Konks pelkäsi traktoria jonkin verran, Roopea enemmän vain kiinnosti kuin pelotti !

Olen laitellut ympäri nettiä ostoilmoituksista, mutta laitanpa vielä tännekkin.. OSTETAAN siis koppakärryt, Roopelle käypät, eli siis hevoskokoiset. Pikkuvikaiset käy, kunhan ovat korjattavissa.. Ilmotelkaa jos jollakulla on !






 



4 kommenttia:

Viipi kirjoitti...

Ihania kuvia :) Varsinki viimenen!

emilia kirjoitti...

kiitoskiitos ! harvoin edes saan piehtarointikuvia ku nuo aina tuntuu piehtaroivan vaan aamusin, jollon on pilkkopimiää :/

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin linkittää ku muistelin, että etitte käärryjä.
Ht.netissä oli tälläset
http://www.hevostalli.net/markkinatnew/viewone.php?ctgr=110&ilmnro=863013
Kattelin nii pisti silmää ...

emilia kirjoitti...

kiiiitos! noi ois muuten tosi kivat, mutta liian kaukana :/