maanantai 20. helmikuuta 2012

Rakas blogger...

... kiitos kun et eilen suostunut toimimaan. Siitä syystä en eilen myöskään päässyt kertoilemaan mitään, joten pahoitteluni :( nyt kuitenkin eilisen kertaus !

Aamusella taluttelin molemmat ponit, Konks meni tasaisen hitaasti koko pikkulenkkinsä, ja jopa Roope tuntui lähestulkoon hitaalta :O ! Hepoisia ei yhtään haitannut tälläinen pikaliikutus, nyt kun ollaan jonkin aikaa saatu pidettyä jo säännöllistä liikuntaa yllä. Iltapäivällä ne oli ollu hyvin järkyttyneitä kun iskä puotti tallin katolta lumet pois, ja puolethan siis tippui tarhan puolelle :D raukat oli kattonu kauempaa ihan kauhuissaan !

Siitä sitten kiirehdin kaverilleni ratsastamaan Mappelaa pitkästä aikaa ! Mamma oli ollut jo jonkin aikaa liikumatta, ja sen kyllä huomasi, vauhtia nimittäin piisasi. Kentällä mentiin, ja tavoitteena oli saada kaikki askellajit puhtaana. Ravityöskentely oli jäykkää, asetus oli kateissa eikä taipumisesta voinut edes haaveilla, mutta ravi sentään oli suhteellisen tahdikasta, eikä sellaista kipitystä mitä Mamma joskus tarjoilee. Myöskin laukka oli positiivinen yllätys, nousi molempiin suuntiin ensimmäisellä yrityksellä ja jatkui nätisti ympyrän verran :) ! Lopuksi käytiin vielä lumihangessa vähän tarpomassa, ja oli kyllä hikinen hevonen tämän kaiken jälkeen !

Siivoilin sitten heiän tallit siinä aikani kuluksi, ja kävin taluttamssa suokkiruunavauva Topia, joka on lähes täsmälleen samanikäinen Roopen kanssa ! Kuinka voikaan ruunavarsa olla helppo kaveri, ihan ongelmitta ja nätisti käveltiin pikkupätkä ja maltettiin seisoa paikallaan. Viimeksi olen tainnut Topia taluttaa loppukesästä sen hurrrjina oriaikoina, jolloin se keuli komiasti !

Tänään sitten onkin ollut harvinaisen huono ilma ja itseltä ollut vähän puhti pois, joten hevoset sai vapaan. Otin ne _jo_ seitsämältä sisälle ja heitin fleecetakit niskaan, jotta vähän kuivuisivat :)



Mamma !

Topi ! muita Topikuvia en oo vielä saanut :(
   
Laatukooste, mutta näkeepähän vähän eilistä menoa ! Oma ratsastukseni on järkyttävää, pahoittelen :( mutta kun otetaan huomioon muutaman kuukauden kentällä ratsastustaukoni, sekä hevosen taso, niin olen ihan tyytyväinen kyllä :) !

Ei kommentteja: