tiistai 28. helmikuuta 2012

Hurjat ponit

Olen rantautunut huikeaan Pohja-Lankila cityyn ja vietän täällä myös yöni, joten isi hoitaa hevoset kotona :). Omia en tänään ehtinyt liikutella, mutta huomenna sitten !

Ekana kävin moikkaamassa Jeppeä ja Suklaata, näyttivät kyllä varsin pieniltä omien jälkeen x). Siivottiin Reetan kanssa tallit ja haettiin pönit varustukseen. Jeppe sai kärrit perään ja itse ratsastin taas Suklaalla vaihteen vuoksi. Suklaa oli.. virtaisa ja PYÖREÄ. Jeppe meni kärryjen kanssa edellä ja köpsöteltiin perästä, Suklaa innostui muutamaan otteeseen jopa pukittamaan ! Onneksi se on sen verran vanha ja juminen ettei peräpää nouse hirmuisen ylös, muuten oisi saattanut kuski löytyä lumipenkasta :(.
Käytiin parin kilsan lenkki pääasiassa kävellen, vähän ravattiin ja Suklaa jopa nosti itekseen pari laukkaa ! Se oli kyllä melko järkyttävää pikkuista pomppulaukkaa ja perään pari pukkia mutta.. :D Koitetaan huomenna saada sama videolle ;)



              [syvimmät pahoittelut ilmeistämme.... :DDDDDDDDDDDDDDD ja oon pitkä]

Iltatallissa pidettiin hiukka kamerakivaa, ponit tosin ei ollu ihan hirmusen innoissaan.. :D Kymmenen aikoihin käydään heittämässä vielä pöneille ruokaa lisää ja sitten WII SING all night long <3




3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

söpöjä poneja t väpä

emilia kirjoitti...

iha jeez

Reetta kirjoitti...

voieiii XD miten söpööö