lauantai 18. helmikuuta 2012

Monen päivän tapahtumat

Olen tässä viettänyt muutaman päivän lähes konevapaata elämää, joten pistän kerralla tulemaan sitten tapahtumat keskiviikosta lähtien !

Eli keskiviikkona kävin Konksin kanssa heittämässä pikkulenkin, ihan tuota vatsanympärystä silmällä pitäen.. Poni oli tietenkin ihan innoissaan ja annoin sen pääasiassa päättää vauhdin, joten reipasta ravia mentiin. Muuta en silloin kerennytkään, kun iltasella vasta oli liikkeellä :/

Torstaina IRTOHYPYTIN molemmat ! Samaan aikaan olivat esteillä, jotta Roopekin uskaltaisi mennä yli. Roope kyllä alkuun kierteli monet kerrat, mutta uskaltautui sitten lopulta menemään ylikin. Aina se kyllä puomin tiputti [ja yhden lahon katkaisikin..] mutta uskalsi sentään yrittää ! Nyt siis vain lisää harjoitusta :) Yritin tätä videolle kuvata, mutta kamerasta sitten päätti loppua akku, joten videota ei ole :(

Perjantaina pidettiin vapaata kun olin wanhoja kahvittelemassa ja siinä menikin koko ilta xd.

Tänään sitten olinkin taas harvinaisen ahkera, vaikka aamulla siltä ei vaikuttanut.. Nukuin nimittäin _ensimmäistä_ kertaa aamutallin pommiin, ja hevoiset sai ruuat vasta puoli 9, ja olivat kyllä kiukkuisia ! Puolenpäivän aikoihin sitten käytiin poniherran kanssa taas pikkuinen lenkki riimuilla, ihan perusmenoa :). Käytin myös Roopen kävelyllä, ja meillä oli suitset päässä varmaan ekaa kertaan kahteen kuukauteen ! Ne olivat tosin riimujen alla vain ja talutin vielä riimuista.. Roope oli kyllä harvinaisen rauhallinen, johtuneeko tuosta torstain irtohypytyksestä, ettei virtaa ollut :). Harvinaisen tyytyväinen olin kuitenkin !

Huomenna sitten taidan taluttaa molempia hevoisia, samalla LUPAAN teille ainakin yhden yllärivideon ! Lisäksi suunnitelmissa on mennä ratsastamaan Mappelaa pitkästä aikaa :)


Ei kommentteja: