keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Syöpöttelyä ja taluttelua

Maanantai ja eilinen menikin huonoa ilmaa vihatessa, räntää satoi ja uloslähtöinnostus oli täysi nolla, joten hevoset vietti vapaata. Nekin pyrki sisälle jo monta tuntia aikaisemmin kuin normaalisti, ihme tyyppejä !

Tänään kuitenkin sain sitten jotain aikaseksi. Kävin heti koulusta päästyäni taluttamassa Roopen, ja olen _erittäin_ tyytyväinen siihen ! Moneen, moneen kuukauteen se ei ole noin hienosti kulkenut vierellä ja vieläpä löysällä narulla ! Muutamat raviaskeleet toki tuli, innostuksesta tosin, mutta aivan mahtava fiilis jäi tästä :).
Kävin sitten myös Konksin ihan vain taluttamassa, koska en selkään asti jaksanut kiivetä. Pari kilsaa tepasteltiin, välillä kävellen ja välillä juosten, harmi vain että taluttajan kunto meinasi aivan täysin loppua ;D ! Konks kuitenkin tykkäsi rennosta menosta :)

Tänään heppaset myöskin saivat uuden paalin tarhaansa, ja oi sitä iloa mikä syntyi kun se avattiin ! Ensin piti piehtaroida ja juosta ja leikkiä, loppuilta sitten onkin syöty pää paalin sisuksissa :)

Eilen tylsinä aikoina muokkasin myös taas ulkoasua, ja tähän olen nyt harvinaisen tyytyväinen ! Banneri olisi ehkä voinut olla ihan hieman isompi, mutta muuten jees !
Tykkäättekö te ?

6 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Tämä on kyllä ehottomasti parhain siun ulkoasuista.
Tykkään ihan sikana !!

emilia kirjoitti...

wuhuuuu kiiiitos x) !

naggiw kirjoitti...

tää on mustakin paras näistä nähdyistä! upee =)

emilia kirjoitti...

jjeii kiidois x)

sini ja laura kirjoitti...

Hieno ulkoasu! (:

emilia kirjoitti...

kiitooossss x) !