torstai 9. helmikuuta 2012

I'm strong, when I'm on your shoulders

EILEN. En ehtinyt millään kiireiltäni kirjoitella, vaikka oli varsin tapahtumarikas päivä. Tarkoituksena oli ottaa Roopesta muutama hieno kuva, mutta...
a.) lunta satoi mukavasti, joten hevonen oli märkä, ja kamerassa näkyin vain hiutaleita
b.) hevonen oli atomipommi.
Roopessa siis oli aaaaaivan järkyttävä määrä virtaa, ja aikomus on juoksuttaa se nyt lähipäivinä liinassa, jotta tuosta suuresta energiamäärästä päästäisiin. Roope oli päättänyt myös keksiä uuden pelleilytyylin. Kun pyysin sitä kävelemään hitaasti vierellä, se jaksoi vähän aikaa keskittyä, kunnes singahti yhtäkkiä hiiirmuvauhtia eteenpäin ja sitten taas hidasti. Muutaman kerran se sen uskalsi kokeilla, ennenkuin tajusi virheensä. Puolen tunnin keskusteluhetken jälkeen onneksi hepoinenkin päätti asettua aloilleen :) !
 Kaverini ratsasti eilen myös Konksilla, ja ilmeisesti heillä oli hyvin mennyt !

Iltatallissa sitten oli oikein ihana yllätys. Roopen naama oli nimittäin veressä. Ei muuta kuin vanulappuja käteen ja haavaa etsimään, ja pieni vekki sitten löytyikin, silmäluomesta  ! Kyllä oli helppo paikka putsata, ja verta tuli. Onneksi ei sentään silmä ollut mennyt, vaikka lähellä olikin käyty :/. Pikku-Ropsu joutuikin sietämään lettiä otsaharjassaan yön ajan, ettei jouhet olisi koko ajan siellä haavassa.. Tänään kuitenkin näytti jo sen verran hyvältä se vekki, ettei mittään hätää ole :).

Tänään olinkin sitten vasta viiden aikoihin kotona, joten hevoset jäi liikuttamatta. Huomisesta en tiedä, saatan mennä Mappelalla ratsastamaan, jos en kipeäksi ole tulossa, kun kurkkuun koskee :/.

+ hermojen menetyksen jälkeen palasimme alkuperäiseen banneriin..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

millä teet nuo bannerit ?

emilia kirjoitti...

Picasa kolmosella, ja sieltä löytyvällä Picnicillä, ja peruspaintilla : D ! oon tosi huono muokkaamaan kuvia.. xd